Vakantiehuis De Hertog van Baerle

Zondereigen 1b , Baarle-Hertog

Op een prachtige plek, tussen de landerijen in het grensdorp Baarle-Hertog, ligt dit mooie landhuis. Het landhuis is erg mooi ingericht en beschikt over alle comfort. Read more

Op een prachtige plek, tussen de landerijen in het grensdorp Baarle-Hertog, ligt dit mooie landhuis. Het landhuis is erg mooi ingericht en beschikt over alle comfort. Iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. De mooie aangelegde tuin is voorzien van een gezellig barretje waar je samen van een aperitief kunt genieten. Ook is er een relaxruimte met sauna en staat er een whirlpool/spa bad tot je beschikking. 

Dit type landhuis betreft een twee onder een kap. Vanuit de straat gezien beschik je over de rechterkant van het landhuis. De eigenaar woont aan de linkerkant. 

In de omgeving van het vakantiehuis kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Binnen een mum van tijd sta je in Nederland in het grensdorpje Baarle- Nassau. Samen met Baarle-Hertog zijn deze merkwaardige dorpjes door 30 stukjes Nederland en België met elkaar verweven. Aan de driekleur op de deuren kun je zien of het in België of in Nederland ligt.

De omgeving kenmerkt zich door een afwisselend landschap van bosgebieden, uitgestrekte landerijen, akkervelden en het prachtige Beekdal van 't Merkske.

Zondereigen 1b , Baarle-Hertog

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.