STAPPEN & SHOPPEN AWARDS

De Stappen & Shoppen Awards worden sinds 2013 georganiseerd en zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor de ondernemers die een belangrijke bijdrage leveren aan de regio. De awards moeten vooral benadrukken dat we trots mogen zijn op alles wat regio de Baronie te bieden heeft. De award show is binnen drie jaar uitgegroeid tot een groot evenement met 1.000 gasten van 300 verschillende bedrijven. De laatste editie werd in de Grote Kerk Breda georganiseerd, bekijk hier het verslag van deze avond.


Publieksprijs
Consumenten kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete zaken in verschillende categorieën via de speciale stemmodule op Facebook. De zaken met de meeste stemmen winnen de publieksprijs voor hun categorie.


Hoofdwinnaars winnaars
De publiekswinnaars worden vervolgens door een deskundig jury beoordeeld op een aantal vooraf vastgestelde punten. De optelsom van de publieksstemmen en de jury bepaald uiteindelijke de ultieme winnaars: beste restaurant, beste uitgaansgelegenheid, beste hotel en beste winkel.

Stemmen
Stemmen kan alleen via de stemmodule op de Facebookpagina van Stappen & Shoppen. Je kunt op meerdere zaken uit verschillende categorieën stemmen, maar slechts één keer per zaak. Je kunt je stem ook delen via Facebook en zo meer vrienden op te trommelen om te stemmen. Wil je kans maken op VIP-tickets voor de award show? Laat dan je gegevens achter onderaan de stemmodule!
Award show
De winnaars worden tijdens de spectaculaire award show bekend gemaakt. Deze besloten avond is enkel toegankelijk voor alle horecaondernemers, winkeliers en overige relaties. Na de bekendmaking van de winnaars worden ook de nieuwe Stappen & Shoppen Magazines onthuld. 

Video Impressie
Bekijk onderstaande de sfeerimpressie van deze bijzondere avond!