Tags: Visit Baarle, Cultureel Centrum Baarle

Succesvolle lancering Visit Baarle

Gisteren lanceerden gemeente Baarle-Nassau en Baarle-Hertog het nieuwe platform Visit Baarle. Met behulp van de website en app willen de gemeentes "Baarle" beter op de kaart zetten. De Visit Baarle App is gratis te downloaden voor iPhone & Android, maar alle informatie is ook te vinden op www.visitbaarle.com


Visit Baarle App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Baarle-Nassau en de omliggende regio. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen.

De lancering werd door bijna 100 personen bijgewoond in Cultureel Centrum Baarle. Alle winkels en horeca krijgen een gratis basis profiel, wat bestaat uit foto's, het adres en de openingstijden. Bedrijven die zich aanmelden als partner worden opgenomen in het jaarlijkse Stappen & Shoppen Baronie Magazine en ontvangen een uitgebreider online profiel op de website en app. 

Omdat winkels en horeca bijdragen aan de volledigheid van het platform mogen zij gebruik maken van het zeer aantrekkelijke partnerpakket voor deelname aan magazine, website en app. Tijdens de avond hebben zich direct 20 verschillende bedrijven aangemeld!

Partnerpakket horeca & retail: €27,50 per maand, €330 per jaar
- 1/1 pagina in Stappen & Shoppen Magazine 2019 (oplage 30.000)
- Professionele interieurfotografie
- Gratis publicatie van persberichten
- Gratis (food)blogs
- Premium profiel met eigen login*
* Premium profielen zijn veel uitgebreider met o.a. alle contactgegevens, social media, merken/assortiment en menukaarten. Daarnaast kunnen partners ook evenementen, deals, uitjes en vacatures publiceren + pushberichten versturen. Via de online statistieken kunnen partners het aantal views van hun profiel inzien.
De premium accounts zijn niet alleen zichtbaar in het platform van Visit Baarle, maar ook in de Baronie van Breda City App (ruim 10.000 bezoekers per maand). 

Aanmelden kan via info@stappen-shoppen.nl