9x kledingshoppen in Baarle

Iedereen wil er natuurlijk goed uitzien, maar waar moet je naartoe om er goed uit te zien? Gelukkig zijn er in Baarle genoeg plekken om de beste looks voor jou samen te stellen! Om te zorgen dat je weet waar je naartoe moet, is dit lijstje gecreëerd met 9 plekken.

fashion is instant language

Manmabé

Met de unieke "kledingparty's" van Manmabé is het kopen van kleding bij Manmabé altijd een feest. Deze kledingparty's kunnen in de winkel of thuis georganiseerd worden, dus gemak voor iedereen! Om het allemaal nog makkelijker te maken is het mogelijk om de spullen direct te kopen, een feest voor alle kledingliefhebbers!

Madinia

Voor al je favorieten trendy merken kan je terecht bij Madinia. Designermerken zoals Karl Lagerfeld, Xanders, Ted baker, UGG en meer vind je hier allemaal! 

Jolie madame

Kom lekker een bakje koffie doen bij Jolie Madame en shop voor trendy en sportieve kleding. Kom kijken voor merken zoals Milano, Uno Due, Mac, Geisha en meer! Bij Jolie Madame staan persoonlijke aandacht en eerlijke meningen centraal om ervoor te zorgen dat je de perfecte outfit kunt vinden.

van der sluis mode

Al meer dan 80 jaar is Van der Sluis mode de go-to voor dames- en herenkleding in Baarle en de regio. Met hun moderne collectie is er voor ieder wat wils. Het personeel van Van der Sluis heeft veel vakkennis en hebben volop aandacht voor de klant om zo eerlijk advies te kunnen geven.

Dominique mode

Bij Dominique mode kun je 7 dagen per week terecht voor jouw perfecte fit. Met hun brede assortiment ben je gegarandeerd om stukken te vinden die perfect zijn voor jou! Van kleding tot sieraden en tassen, alles is hier te vinden!

OLISLAEGERS KLEDING

Er moet natuurlijk ook gewerkt worden en werken doe je liever niet in je mooie kleding, werken doe je in werkkleding. Voor werkkleding kun je terecht bij Olislaegers kleding. Olislaegers kleding heeft de perfecte werkkleding voor jou!

MARTINE LINGERIE

Je moet er niet alleen overdag goed uitzien, 's nachts moet je ook stralen. Voor alle lingerie, nachtmode en badmode kun je bij Martine Lingerie terecht. De lingeriestylisten van Martine lingerie zorgen ervoor dat jij de perfecte lingerie vindt. 

Gulickx Schoenen

Geen outfit is voltooid zonder de perfecte schoenen. Voor dit essentiële onderdeel van de outfit kun je bij Gulickx schoenen terecht. Met moderne schoenen voor jong en oud kan iedereen zijn favoriete ontwerp vinden hier!

Marlies shoes & more

Bij Marlies shoes & more kun je jouw perfecte schoenen vinden voor de meest voordelige prijs mogelijk! Marlies shoes & more biedt ook de mogelijkheid om online te bestellen om het gemak te maximaliseren!

Reviews

linda Van sas

Gezellig shoppen in Baarle ,in combinatie met een heerlijke lunch in een van de sfeervolle horecagelegenheden . Gratis parkeren ,vaak voor de deur !! En vergeet de winkeltjes en horeca in de zijstraatjes niet !!!