5 x lunchen en uiteten in Baarle

Lekker eten is iets waar iedereen van houdt. Lunchen of dineren, het is altijd lekker om het ergens te eten. Maar waar moet je naartoe? Er zijn genoeg opties maar de hoeveelheid is vaak overweldigend. Om het wat overzichtelijker te maken hebben we 5 plekken voor lunchen en uiteten op een rijtje gezet!

first we eat, then we do everything else

Het smokkelbroodje

Met de heerlijke verse broodjes ben je altijd tevreden bij het Smokkelbroodje. De broodjes komen vers uit de oven en worden dan direct belegd met dagverse producten om het perfecte verse broodje te maken.

Brownies & downies

Met de fantastische bediening is de eetervaring bij Brownies & Downies altijd goed! Kom langs voor een lekkere lunch met de uitgebreide kaart en laat het geserveerd worden door de kanjers van Brownies & Downies!

't goei gevoel

Kom gezellig genieten van de uitgebreide kaart bij 'T Goei Gevoel. Deze fijne plek geeft iedereen een warm gevoel als ze hier komen eten. Het bordeaux kleurige interieur zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij 'T Goei Gevoel!

la frontière

Deze authentieke locatie geeft iedereen een huiselijk gevoel. De kaart heeft genoeg opties zodat je altijd wat hebt wat je lekker vindt! Met de prachtige natuuromgeving is alles rond La Frontière een prachtig zicht, het perfecte plaatje!

't vispleintje

Een lekker stukje vis is altijd welkom. Bij 'T Vispleintje heb je genoeg opties om van de visgerechten te genieten. Van broodjes tot fish & chips en ook visschotels, alle liefhebbers van vis kunnen zich hier zeker verwennen!