Café de Pomp

Singel 12, Baarle-Nassau

Na enige jaren gewerkt, geproefd en gesnuffeld te hebben in diverse horecazaken ben ik er uit hoe ik een café wil draaien. Het moment is gekomen en de kans om De Pomp te openen heb ik met veel enthousiasme aangepakt. Ik ben niet groot van stuk en mijn schouders zijn niet breed, maar ze gaan er vol onder.In de nieuwe, oude pomp staat gezelligheid voor iedereen voorop. Jong en oud zullen elkaar hier tegenkomen. Ik hoop dat velen De Pomp snel weten te vinden en dat het motto ‘Gezelligheid kent geen tijd’ vanaf de eerste dag werkelijkheid wordt.Tot ziens bij De Pomp! Richard Keller & team Read more

Na enige jaren gewerkt, geproefd en gesnuffeld te hebben in diverse horecazaken ben ik er uit hoe ik een café wil draaien. Het moment is gekomen en de kans om De Pomp te openen heb ik met veel enthousiasme aangepakt.

Ik ben niet groot van stuk en mijn schouders zijn niet breed, maar ze gaan er vol onder. In de nieuwe, oude pomp staat gezelligheid voor iedereen voorop. Jong en oud zullen elkaar hier tegenkomen. Ik hoop dat velen De Pomp snel weten te vinden en dat het motto ‘Gezelligheid kent geen tijd’ vanaf de eerste dag werkelijkheid wordt.Tot ziens bij De Pomp!

Richard Keller & team

Singel 12, 5111 CD Baarle-Nassau

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.