Camping en logeersuites De Wielewaal

Reth 14, Baarle-Nassau

Minicamping De Wielewaal is een zeer verzorgde camping met luxe en verwarmd sanitair. Om privacy te bieden zijn de plaatsen zeer ruim en bijna allemaal afgescheiden met haagjes. De plaatsen hebben 6 of 10 ampère stroom. Tevens is op het gehele terrein gratis WiFi aanwezig. Het bos ligt dichtbij en het toeristische dorp ligt op slechts 1,5 kilometer. De camping is levendig, maar toch rustig door de combinatie van een beperkte leeftijdsgroep bij kamperende kinderen en geen seizoenplaatsen. Bij kamperende kinderen geldt een leeftijd t/m 6 jaar. Dat er geen seizoenplaatsen zijn, zorgt ervoor dat er een levendige sfeer hangt met daadwerkelijk kamperende gasten. Tevens kunt u privé- sanitair huren, een eigen heerlijk verwarmde ruimte. Nieuw zijn de 2 persoons luxe logeersuites; logeren met het buitengevoel. Jackelien, Els, Jac en Toine heten u welkom! Winnaar Zoover Award Gold 2020 en 2021 met een 9,7 Met lof geprezen door de ANWB met 4,5 groene ster Read more

Minicamping De Wielewaal is een zeer verzorgde camping met luxe en verwarmd sanitair. Om privacy te bieden zijn de plaatsen zeer ruim en bijna allemaal afgescheiden met haagjes. De plaatsen hebben 6 of 10 ampère stroom. Tevens is op het gehele terrein gratis WiFi aanwezig. Het bos ligt dichtbij en het toeristische dorp ligt op slechts 1,5 kilometer. 

De camping is levendig, maar toch rustig door de combinatie van een beperkte leeftijdsgroep bij kamperende kinderen en geen seizoenplaatsen. Bij kamperende kinderen geldt een leeftijd t/m 6 jaar. Dat er geen seizoenplaatsen zijn, zorgt ervoor dat er een levendige sfeer hangt met daadwerkelijk kamperende gasten.

Tevens kunt u privé- sanitair huren, een eigen heerlijk verwarmde ruimte. Nieuw zijn de 2 persoons luxe logeersuites; logeren met het buitengevoel.

Jackelien, Els, Jac en Toine heten u welkom!

Winnaar Zoover Award Gold 2020 en 2021 met een 9,7
Met lof geprezen door de ANWB met 4,5 groene sterReth 14, 5111 HC Baarle-Nassau

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.