Theeuwes Dierenspeciaalzaak: het neusje van de zalm voor alle dierenliefhebbers

Theeuwes Dierenspeciaalzaak is een XXL dierenwinkel aan de Wiekenweg in Baarle-Hertog. De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor elk dier en alles daarmee te maken heeft. Denk hierbij aan honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen, paarden en meer.

Eenmaal binnen in de winkel, ervaar je dat je in alle rust de winkel en het ruime assortiment kunt bekijken. Een overzichtelijke presentatie waarbij elk dier ruim de aandacht krijgt. 

De medewerkers zijn stuk voor stuk dierenliefhebbers en zullen je gedreven en met de nodige vakkennis van dienst zijn. 'Nee' verkopen staat niet in het woordenboek van Theeuwes Dierenspeciaalzaak, dus als je vragen hebt of juist op zoek bent naar passend advies, is dit 'the place to be'.

Daarnaast is bij Theeuwes 'service' een heel ruim begrip. Dit kan gaan om het geven van het juiste advies over voeding voor elk huisdier of welke supplementen het best kunnen worden toegediend bij lichte gezondheidsprobleempjes. Service kan ook zijn het 'thuisbezorgen' van de bestelling en als het niet te ver weg is van de winkel wordt dit bij voorkeur zelfs geheel gratis gedaan.


Het product waar je naar op zoek bent blijkt niet voorradig te zijn, en dan? Bij Theeuwes zullen ze er alles aan doen, binnen redelijke grenzen, om het alsnog tijdig in huis te hebben. Het assortiment is erg ruim, maar ben je ondanks dat toch op zoek naar iets anders dan proberen zij je altijd te helpen. Ook dat is een onderdeel van de unieke service van Theeuwes Dierenspeciaalzaak! Kortom: ben jij een dierenliefhebber? Dan moet je hier geweest zijn!