Vergaderen bij Schaluinenhoeve: waar landelijk en luxe elkaar treffen

Schaluinenhoeve is een viersterrenhotel gelegen net buiten het centrum van het bruisende Baarle-Nassau. Omgeven door rust en natuur, is het hotel de ideale plek om er even tussenuit te zijn. Dat terwijl je ook binnen no-time in het centrum van Baarle-Nassau, Breda, Tilburg of Turnhout bent. 


Enclavekamer 

Ook voor zakelijke bijeenkomsten ben je bij Schaluinenhoeve aan het juiste adres. Onlangs opende het hotel haar tweede net gerenoveerde multifunctionele ruimte: de Enclavekamer. In deze nieuwste en grootste vergaderruimte van circa 110m2 passen tot 80 personen. De zaal is in de volledige lengte gelegen aan de eigen landschapstuin, waardoor je de gehele dag veel licht en mooi uitzicht op de natuur hebt.


DE COMBINATIE VAN ANTIEKE EN MODERNE ELEMENTEN MAKEN DEZE ZAAL EEN UNIEKE VERGADERLOCATIE

Jachtzaal 
De Enclavekamer is een aanvulling op de Jachtzaal, die al volop gebruikt wordt door diverse lokale bedrijven, maar ook nationale en internationale organisaties. De historische jachtzaal is een multifunctionele ruimte uitgerust met bibliotheek en lounge. De combinatie van antieke en moderne elementen maken deze zaal een unieke vergaderlocatie. Teambuilding 
Schaluinenhoeve beschikt daarnaast over acht luxe hotelkamers. Dit maakt de locatie uitermate geschikt voor meerdaagse vergaderarrangementen op locatie. Ook een personeelsuitje of teambuilding kun je bij het hotel organiseren. Verschillende teambuilding-activiteiten zijn mogelijk, altijd met de focus op samenwerken, competitie en plezier. De grote eigen landschapstuin biedt meer dan genoeg ruimte voor vrijwel alle ideeën.

Meer over Schaluinenhoeve vind je hier.