Minicamping de Wielewaal biedt nu ook privé sanitair aan

Bij Minicamping de Wielewaal in Baarle-Nassau bieden ze nu ook privé sanitair aan in de vertrouwde luxe en landelijke stijl. Het biedt privacy, comfort en hygiëne!

veel privacy, comfort en hygiëne

Op De Wielewaal is vanaf nu ook privé sanitair te vinden, in dezelfde vertrouwde landelijke en luxe stijl als de hele camping. Het bevat een wastafel, douche, toilet en ruime zitgelegenheid wat voor een ideaal comfort zorgt. Onder andere is het privé sanitair ook voorzien van beugels. Het is een luxe eigen badkamer, waar je dus alleen zelf gebruik van maakt. Het biedt je veel privacy, comfort en hygiëne. En dat is zeker in deze corona tijden wel wenselijk!

In de landelijke omgeving van Baarle-Nassau, nabij de Nederlands-Belgische grens, ligt Minicamping de Wielewaal. De camping bestaat uit ruim 40 plaatsen en de kampeervelden zijn ruim en parkachtig aangelegd wat voor een echt camping gevoel zorgt. Het gezamenlijke sanitair is luxe en verwarmd en ook in landelijke stijl. De voornaamste doelgroep van deze camping is de volwassen kampeerder. Je vindt er geen seizoenplaatsen en alleen kinderen t/m 6 jaar zijn welkom. Je merkt daardoor een levendige en gezellige sfeer, die toch rustig aanvoelt.

Meer weten? Neem even contact op met https://www.minicampingdewielewaal.nl/