Foodblog: lunch bij het Smokkelbroodje

Deze keer besloten we een bezoekje te brengen aan Baarle Nassau-Hertog en wel bij het Smokkelbroodje. Dit dorp staat vooral bekend om haar unieke grensbeleving. De grens loopt soms dwars door een winkel heen! 

 De zaak heeft een uitgebreide lunchkaart met broodjes en salades. Ons oog viel direct op de "specialiteiten". We kozen voor de "Viking Special"; zacht desembrood met gerookte kip, zongedroogde tomaatjes, rucola en groene pesto. Daarnaast bestelden we een broodje tonijnsalade.   Het vikingbrood werd mooi gepresenteerd op een lange prikker. Het brood en de ingredienten waren super vers, echt een heerlijk broodje! Het broodje tonijnsalade zag er wat saaier uit, maar de smaak deed niet onder. De salade wordt vers bereidt en dat proef je. Bij onze bestelling kregen we ook twee warme appelflappen cadeau. "Wij zijn happy met jullie" zei het briefje. Erg attent en ook lekker!  

 

Het Smokkelbroodje is wat ons betreft een aanrader. Ze werken uitsluitend met verse ingrediënten en hebben naast de klassiekers een aantal verrassende keuzes. Voor twee broodjes, twee drankjes en de gratis appelflappen betaalden we slechts 13 euro.