De Kneut

Dorpsstraat 79, Ulicoten

De Kneut, gevestigd in Ulicoten, is een horeca accommodatie gelegen in Brabant nabij de grens met België. Reserveer een tafeltje in het restaurant, geniet op ons zonnige terras, borrel in Café Ût Kneutje, reserveer een toffe groepsactiviteit of.. boek onze prachtige feestzaal. De Kneut is namelijk het perfecte adres voor alles wat u te vieren heeft! Wij bieden een breed en bijna onbeperkt scala van complete dagarrangementen, themafeesten en avondfeesten aan. Zowel voor kleine gezelschappen (vanaf 10 personen) als voor grotere groepen. Wij hebben gegarandeerd een programma wat aansluit bij u wensen en/of budget. Read more

Welkom bij De Kneut 
feestzaal - restaurant - terras - activitieten

De Kneut, gevestigd in Ulicoten, is een horeca accommodatie gelegen in Brabant nabij de grens met België. Reserveer een tafeltje in het restaurant, geniet op ons zonnige terras, borrel in Café Ût Kneutje, reserveer een toffe groepsactiviteit of.. boek onze prachtige feestzaal. De Kneut is namelijk het perfecte adres voor alles wat u te vieren heeft! Wij bieden een breed en bijna onbeperkt scala van complete dagarrangementen, themafeesten en avondfeesten aan. Zowel voor kleine gezelschappen (vanaf 10 personen) als voor grotere groepen. Wij hebben gegarandeerd een programma wat aansluit bij u wensen en/of budget. 

Heeft u bijzondere wensen? Wilt u een speciale touch geven aan uw (bedrijfs-)uitje/feest of misschien een combinatie maken van de omschreven arrangementen / losse onderdelen? Laat het ons dan weten, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Dorpsstraat 79, 5113 TD Ulicoten