De Biergrens

Molenstraat 98, Baarle-Hertog

Een jarenlange ervaring in de drankenhandel gekoppeld aan een grote passie voor unieke, speciale bieren vormde ruim 15 jaar geleden de basis voor de start van onze zaak. Read more

Een jarenlange ervaring in de drankenhandel gekoppeld aan een grote passie voor unieke, speciale bieren vormde ruim 15 jaar geleden de basis voor de start van onze zaak. Je vindt ruim 600 deskundig uitgekozen bieren in ons ruime pand. Ons professioneel team volgt continu de nieuwigheden en tendensen op de biermarkt en wil deze kennis en passie graag met u delen.

Een uitgebreid gamma sterke dranken vind je bij ons steeds aan de scherpste prijzen. Bovendien bieden wij jou een ruim assortiment van goede wijnen, champagnes, waters, frisdranken, fruitsappen en geschenkartikelen.

Drankenhandel De Biergrens ligt in het bekende dorpje Baarle-Hertog. Wispelturige grensovergangen omarmen Nederlands grondgebied met 22 Belgische enclaves. Dit unieke fenomeen is ook te bekijken in onze winkel. Een gemarkeerde landsgrens doorkruist De Biergrens en bied je de mogelijkheid grensoverschrijdend te winkelen onder 1 dak.

Molenstraat 98, 2387 Baarle-Hertog

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.