Beach voet volleybal toernooi

Het 3e weekend van juni wordt Sportpark de Bremer omgetoverd tot een waar strand, waar verschillende toernooitjes van voetvolleybal en volleybal worden gehouden. Read more

Het 3e weekend van juni wordt Sportpark de Bremer omgetoverd tot een waar strand, waar verschillende toernooitjes van voetvolleybal en volleybal worden gehouden.

Op vrijdagavond 14 juni is het Beachvoetvolleybal toernooi speciaal voor de jeugd van 8 tot 16 jaar. De eerste wedstijden starten om 18.30u. Deze avond hebben we een jongens & meisjes poule waarna later op de avond in de finale gestreden zal worden voor een winnaar. Na de wedstrijden is er een beachparty tot 0.00u onder leiding van DJ Kiske!

Op zaterdag 15 juni is het Beach(voet)volleybal toernooi voor iedereen vanaf 16 jaar. Nét iets anders dit jaar; om 10.30u start het Beachvolleybaltoernooi. Hierbij is het mogelijk om de teams te mengen met zowel mannen als vrouwen. Deze ochtend wordt er gestreden voor een plek in de finale waarna er 1 winnaar uitkomt.

Om 14.00u starten de wedstrijden voor het Beachvoetvolleybaltoernooi. Hier wordt volgens een heren & dames poule gestreden waarbij er per poule 1 winnaar uitkomt. Na de wedstrijden is er een beachparty tot 22.00u onder leiding van DJ Kiske!

Meld je team aan vóór 8 juni via beachweekend@ulivents.nl en vermeld hierbij de dag waarop je wilt komen en je teamnaam.

Bernardusstraat 19, Ulicoten