Photo- & videobooth Baarle

Chaamseweg 8, Baarle-Hertog

Waar je ook voor kiest… een photobooth zorgt voor veel fotoplezier op je feest of evenement. Je gasten nemen plaats voor de photobooth, kiezen leuke fotoprops, lachen en klik… klik… klik… de foto is gemaakt! Wij hebben het ouderwetse fotohokje opnieuw vormgegeven in een stijlvolle fotozuil die perfect past op ieder feest of event! Read more

Huur wat speciaals voor jouw event!


Bruiloften, verjaardagen, babyshower, open dagen, beurzen, festivals, evenementen….onbeperkt lachen met Photo- & videobooth Baarle!

Met onze Photo- & videobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt!

Onbeperkt foto’s en video’s

Je kan voor 4 uur lang onbeperkt zoveel foto’s printen als je maar wilt en zelfs kun je onbeperkt videoboodschappen opnemen!

Gratis online galerij of USB stick met alle foto’s toegestuurd.

Gratis Props

Voor elke gelegenheid heeft de Photo- & videobooth bijpassende props. Koffers vol met gekke pruiken, brillen en boa’s . Wil jij graag een bepaald thema als props, laat het ons weten!

Gratis logo ontwerp

Voor elke gelegenheid kunnen wij een tekst, logo en kader personaliseren die om en onder de foto’s worden afgedrukt. Ideaal om elke gelegenheid een blijvende persoonlijke touch te geven!  


Wil je Langer huren? De kosten hiervoor zijn €75,00 voor ieder extra uur.


Gratis bezorgen, ophalen en opbouw door heel Nederland en België binnen een straal van 50 km, daarbuiten betaal je € 0.30 per extra kilometer.


  • Fotografie & Video
  • Cash, Maestro
  • Baarle-centre