Openingsweekend Bakkerij Adams!

De afgelopen maanden is er heel hard gewerkt in de Molenstraat. Wie af en toe kwam kijken heeft van alles voorbij zien komen; puin, een oude vriezer, een toonbank, stukken vloer… De bakkerij en de winkel zijn vernieuwd. En eindelijk is het dan zover. Bakkerij Adams opent 24 oktober haar nieuwe deuren en viert het hele weekend feest met proeverijen en leuke acties!

heerlijke broden en gebak

Ronald Adams legt graag nog een en ander uit over de gemaakte keuzes en deze acties:

‘Wordt de winkel nu alweer verbouwd? Die is pas nieuw!’
Deze opmerking kregen we vaak, maar de oude winkel was toch al 10 jaar oud en had onderhoud nodig. De ruimte achter de winkel gebruikten we niet echt en Anke en ik wilden graag een open bakkerij. Zo is het idee ontstaan om toch een heel nieuwe winkel te plaatsen waarbij de bakkerij zoveel mogelijk in het zicht is gekomen.

Nog meer kwaliteit, ovenvers en ambacht
Dit zijn en blijven onze kernwaarden en die kunnen we nu nog meer laten zien. Letterlijk en figuurlijk omdat mensen de bakkers aan het werk kunnen zien en omdat we een oven erbij hebben. We kunnen dus veel meer bij kunnen bakken, overdag. Zowel brood als lekkere warme worstenbroodjes en appelflappen!

Assortiment 
Het assortiment verandert een beetje. We hebben meer ruimte voor desembroden, daar is steeds meer vraag naar, en ook heb ik een aantal nieuwe gebakjes bedacht. Een aantal andere heeft daarvoor plaats moeten maken of komt over een tijdje weer terug. Experimenteren, inspelen op de seizoenen en afwisseling vind ik leuk. Nu hebben we de ruimte om dat meer te doen. Een ander resultaat daarvan is granola die we zelf maken. Super lekker metambachtelijke yoghurt en vers fruit wat we ook hebben! En... Ik kan zoveel noemen, mensen moeten maar gewoon komen kijken!

Actieweekend
We zijn heel trots op onze winkel en willen deze natuurlijk graag aan iedereen laten zien en met iedereen vieren. Tenslotte was het voor onze klanten ook een beetje behelpen in de noodwinkel. Daarom krijgt iedere klant van 24 tot 27 oktober gratis iets lekkers en bij besteding vanaf €20,- stoppen wij de producten in de enige echte Bakkerij Adams tas!

Ook zijn we trots op, deels, nieuwe producten. We hadden bijvoorbeeld 3 appeltaarten in ons assortiment. Het lekkerste van alle drie heb ik gecombineerd en het resultaat daarvan is tot en met zondag ons feesttaartje voor €5,00 per stuk.  

Hopelijk tot snel bij Bakkerij Adams!