Comfortabel shoppen bij Crystal Sands

De prachtige Boutique Crystal Sands is gevestigd in de gerestaureerde oude smederij van Baarle-Nassau en omgetoverd tot een shop-beleving, met zorg gestyled en ingericht om onze klanten het naar de zin te maken. De rekken zijn wekelijks gevuld met nieuwe collectie en er staat altijd iets lekkers klaar. Ga je graag zitten met een kop koffie om even bij te kletsen? Gezellig! En... Ook aan manlief is gedacht. 

Ook aan manlief is gedacht


De Boutique geeft je de ruimte om lekker rond te kijken. Met gratis parkeermogelijkheid voor de deur, ben je altijd verzekerd van een plekje. De winkel biedt de klanten graag alle comfort. Zo is er met mooi weer ook mogelijkheid om op het tuinterras te relaxen. 


In binnen- en buitenland zoekt Crystal Sands voor jullie naar de nieuwste musthaves. Op Instagram en Facebook posten ze wekelijks nieuwe sets die wij met veel passie en liefde hebben samengesteld. Benieuwd geworden? Plan een bezoekje aan Baarle-Nassau, een bijzonder dorp dat deels Nederlands en Belgisch is. Bourgondischer kan het niet. Blijf je liever thuis? Op de website ervaar je de shopbeleving online.