Onbeperkte Vuelta

Op 29 juni komt de onbeperkte vuelta door Baarle. Read more

Wat is de Onbeperkte Vuelta Brabant?
Van 29 juni tot en met 3 juli 2022 organiseert Stichting Leef! voor de eerste keer de Onbeperkte Vuelta Brabant! Een evenement waar IEDEREEN met een chronische aandoening of een beperking aan mee kan doen. We willen mensen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat zij deelnemen aan evenementen, de kans geven om de iconische Vuelta in het prachtige Brabant (voor een deel) af te leggen. Wij maken het mogelijk voor mensen met een chronische aandoening, beperking, handicap of aangepast tempo om deel te nemen aan een groots evenement. Niet aan de zijlijn, maar deelnemen en (over)winnen!

Onbeperkte Vuelta West Brabant volgt zoveel mogelijk de route van de Vuelta Hollanda. Het is niet mogelijk om dezelfde route af te leggen. De Vuelta Hollanda gaat over N-wegen die worden afgezet en maakt vooral gebruik van wegen buiten stadscentra om. Wij maken af en toe een uitstapje door een mooi dorpje, over de markt van een leuke stad of over een beter toegankelijk weggetje of pad.

De gehele afstand van 215 kilometer wordt in 5 dagen tijd afgelegd. Op 29 juni start de etappe in Breda en komt door Baarle. 

Voor meer informatie zie www.onbeperktevuelta.nl