Ga al fietsend zoek op naar talent

Cultural centre with a clever border

Een heerlijke fietstocht doorheen Baarle Read more

Zondagnamiddag 20 september organiseert cultuurcentrum Baarle een talententocht in doorheen het dorp: Baarle-centrum, Zondereigen, Castelré en Ulicoten. Je kan een mooie fietsroute volgen en in elk deel kan je genieten van en kijken naar het talent van heel wat Baarlenaren. Fiets of rijd je mee?

Elke hobby, elk talent komt in aanmerking voor deze talententocht. Het kan allemaal getoond worden. Heel wat mensen nodigen je bij hen thuis uit. Anderen stellen dan weer tentoon op de vier ankerlocaties.

Speciale traktoren rijden doorheen het dorp. Je kan een demonstratie trampoline-springen bijwonen. Heel wat kunstenaars laten hun werk zien: van schilderijen op grote linnendoeken tot keramiek, van goudsmeedkunst tot beeldhouwwerken. We hebben een schuttersgilde in het aanbod die handboogschieten doet. Er wordt gezongen in een pittoresk kapelletje. Foto’ tonen het dorpsbeeld. Maar is nog meer…

De vier ankerplaatsen zijn cultuurcentrum Baarle met de infodag cursussen, de parochiezaal van Zondereigen, dienstencentrum de Bremerpoort in Ulicoten en café In Holland in Castelré. Je kan je fietstocht starten op één van deze locaties waar je alle info kan meenemen. 

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau