Concert: Blue Lines Trio

PlusEtage

Contrabassist Raoul van der Weide stelde in 2012 het Blue Lines Trio samen en bracht daarmee drie generaties improvisatoren bijeen. Read more

Contrabassist Raoul van der Weide stelde in 2012 het Blue Lines Trio samen en bracht daarmee drie generaties improvisatoren bijeen. Geen traditioneel pianotrio, maar een trio met gelijkwaardige behandeling van ieder instrument.

Het Blue Lines Trio blijft onverminderd op zoek naar nieuwe mogelijkheden van samenspel. Traditie en eigen inbreng worden speels verweven in een aansprekende smeltkroes van naar
eigen zeggen ‘milde anarchie, stuiterende swing, krokante akkoorden, mélodies trouvés, bezielde ballads, woogie-tunes en interim-partituren.’

George Hadow – drums, Michiel Scheen – piano, Raoul van der Weide -contrabas, crackle box, sound objects

Zaal open 13.30, aanvang 14.00
Entree 12 euro, onder 25 jaar 6 euro
Reserveren: info@plusetage.nl

ROUTE
Vanwege de carnavalsoptocht op zondag 19 februari is het centrum van Baarle-Hertog-Nassau niet bereikbaar. Onderstaand mogelijke routes om PlusEtage te bereiken.

Vanuit Tilburg :
1e rotonde Alphen : afslag richting Baarle-Nassau.
2e rotonde Alphen: afslag richting Baarle-Nassau.
3e rotonde: afslag richting Chaam (Boschovenring)
Volgende rotonde: zie route vanuit Breda.

Vanuit Breda :
Bij de rotonde: richting centrum. U volgt de Bredaseweg, die overgaat in de Hoogbraak. Neem de vierde afslag rechts, dit is de Nonnenkuil.
Aan het eind van de Nonnenkuil gaat u linksaf Loveren in. Deze straat gaat over in de Past. De Katerstraat. Neem de eerste afslag rechts, dit is de Molenbaan. Meteen links bevindt zich de parkeerplaats van Cultuurcentrum Baarle. Ter hoogte van de vijver staat aangegeven via welke deur u naar binnen kunt. Volg de pijlen naar PlusEtage op de tweede verdieping. Er is een lift aanwezig.

Vanuit Turnhout :
Na de rotonde volgt u de Turnhoutseweg richting centrum.
Bij de winkel De Biergrens aan de linkerkant, slaat u linksaf de Donkerstraat in. Die gaat over in de Tommel. Blijf rechts de Tommel (richting camping Heimolen) volgen tot de splitsing met de Molenbaan. Daar slaat u rechtsaf richting centrum. Aan het eind van de Molenbaan ziet u rechts de parkeerplaats van Cultuurcentrum Baarle. Ter hoogte van de vijver staat aangegeven via welke deur u naar binnen kunt. Volg de pijlen naar PlusEtage op de tweede verdieping. Er is een lift aanwezig.
(Andere optie: Merksplas – Zondereigen – Baarle).

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau