Hartverwarmers

Cultural centre

De warme huiskamer van Baarle elke dinsdag in februari en maart van 13.00 tot 16.30 uur. Read more

Warm je hart en lijf tijdens deze vrije inloop.
Warme ontmoetingen met gezellige babbels
Koffie, thee en fris
Gratis wifi
Leesaanbod met boeken, kranten en tijdschriften
Kleine activiteiten
Spelletjes

Mensen zetten hun verwarming massaal een graadje lager om te besparen op de peperdure energie te besparen. Als er zachte buitentemperaturen zijn, merk je dit verschil nauwelijks. Maar als de winter hard toeslaat, kan dat ene graadje of twee serieus wat killer aanvoelen.

Cultuurcentrum Baarle, het Dorpsteam Baarle en heel wat verenigingen springen dan in de bres. We slaan de handen in elkaar om voor iedereen een warme plek te zijn. We willen een warm huis zijn voor iedereen.

Iedereen die er nood aan heeft, is welkom voor een gezellige babbel of een warme ontmoeting.  Je kunt hier bij ons gewoon “zijn”, maar evengoed meer.
Op bezoek komen, is vrijblijvend, je bent niet verplicht iets te drinken. Maar je kan zeker koffie, thee en fris krijgen voor € 1. Je kan gebruik maken van de gratis WIFI-verbinding. Je kan gratis kranten, tijdschriften en boeken lezen. Spelletjes en kaarten zijn standaard aanwezig.
Verschillende verenigingen organiseren een kleinschalige activiteit waaraan je kan deelnemen.

7, 14 en 28 februari (21 februari gesloten wegens carnaval)
7, 14, 21 en 28 maart
Telkens van 13.00 tot 16.30 uur
 
TIP: elke donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur kan je je komen warmen tijdens het Boals Bakske in het cultuurcentrum.

Pastoor de Katerstraat 5-7, 5111 CM Baarle-Nassau

All dates